پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403

آیین معارفه انجمن علمی دانشجویی شهرسازی

معارفه انجمن علمی رشته مهندسی شهرسازی با حضور مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، رئیس دانشکده هنر و معماری، مدیر محترم گروه مهندسی شهرسازی و اساتید محترم این رشته ، به همراه جمعی از دانشجویان نوورودی این رشته روز چهارشنبه 2 آذر ماه در سالن کاظمی آشتیانی برگزار شد.

در این برنامه ضمن معرفی رشته مهندسی شهرسازی، قوانین آموزشی دانشگاه ،دانشجویان با حوزه‏های معاوت دانشجویی فرهنگی آشنا شدند. در ادامه دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی شهرسازی ضمن معرفی انجمن علمی دانشجویی رشته از دانشجویان جدید الورود برای عضویت در انجمن دعوت به عمل آورد.
همچنین از نشریه "شهریگ" با صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی شهرسازی رونمایی شد. این نشریه هم اکنون از طریق سایت معاونت دانشجویی فرهنگی در دسترس علاقه مندن به این حوزه می باشد.